FRANŠIZE
BUSINESS U PAKETU
ODEJA
MINI PANI-ex Fornetti
Linea Snella
Palmers
Cukrček
Cafe Jubilee
Attirance
Go Pasta
Francesca
Mrs.Sporty
Juice Box
Vapiano
Novum
Shape Line
Kieser Training
CUP&CINO
Adore
Mortimer English Club
WSI
Franšiza sedmice! REISSWOLF
Expense Reduction Analysts
Palmers

 palmers franšiza


Palmers - prodavnica modernog donjeg veša
 


Preduzeće, koje je nastalo početkom 20 veka kao mala tekstilna prodavnica u Insbrucku, danas je izraslo u najuspešniji evropski maloprodajni lanac donjeg veša, sa više od 405 prodavnica i jedan je od najvažnijih franšiznih sistema u Evropi. Robna marka Palmers je odlično poznata i van granica Austrije i zahvaljujući svojim reklamnim kampanjama je dostigla svojevrstan kultni status. Sa svojim modernim i kvalitetnim kolekcijama donjeg veša, kupaćih kostima i čarapa, preduzeće se ukorjenilo ne samo u Austriji i Njemačkoj, već i u drugim zemljama Srednje i Istočne Evrope. Preduzetnički duh i stalni razvoj su omogućili da Palmers bude  moderna i veoma popularna marka.

Palmers ima više od 65 godina iskustva u franšizingu i shvata ga kao dugotrajno partnerstvo koje služi ekonomskom uspehu oba partnera. Iz tog razloga traže korisnike franšize koji su usmjereni na posao, spremni na saradnju i prihvataju način razmišljanja i rada ove kuće. Palmers svim svojim vjernim partnerima nudi mogućnost stvaranja uspješnog posla i zagarantovane budućnosti. Prednost Palmers franšize leži u činjenici da nezavisni partner može računati na punu podršku ekonomski uspešne grupe sa velikim ugledom. Oni vjeruju da vam mogu svojim franšiznim konceptom ponuditi moderan asortiman proizvoda i uzbudljiv business.


Faktori uspjeha u Palmers franšiznom sistemu uključuju profesionalno oglašavanje i odnose sa javnošÄ‡u, dobar imidž uspješne marke donjeg veša, konkurentnost zahvaljujući stalnom ažuriranju i praćenju aktuelnih modnih trendova, veću prodaju zbog sistematizovanih prodajnih savjeta, modernu logistiku i organizaciju.

Kao franšizantu, Palmers vam daje pravo korišÄ‡enja robne marke za vrijeme trajanja ugovora i pomoć pri izboru lokacije za trgovinu. TakoÄ‘e, biće vam omogućena obuka i pomoć pri izboru proizvoda i postavljanju reklamne kampanje. Poslij e otvaranja prodavnice biće vam ponuÄ‘eni savjeti pri izboru kolekcija, podrška i savjeti pri oglašavanju i marketingu, mjesečne analize podataka o prodaji i zalihama, preporuke o izgledu trgovine i pristup Palmersovom informacionom sistemu. Franšizni ugovor opisuje opšte ciljeve i detaljan tok saradnje. Vremenski nije ograničen i odnosi se samo na odreÄ‘enu lokaciju. Da bi se obezbjedio uspeh, korisnika franšize će podržavati iskusna Palmersova ekipa, od samog početka do isteka franšiznog ugovora.

Palmers franšiza

Kao franšizni partner Palmersa je poželjno da ste u stanju ispuniti dva uslova:

1.   Prethodno iskustvo po mogućnosti u maloprodaji tekstila a takoÄ‘e:

  • Spremnost na saradnju;

  • Iskustvo u voÄ‘enju ljudi i kontroli troškova;

  • Talenat za posao;

  • Aadministrativne sposobnosti;

  • Poznavanje lokalnog tržišta.

2.   Pri izboru korisnika franšize u prednosti su oni partneri,

  • Koji raspolažu sa odličnim poslovnim prostorom veličine približno 80m2;

  • Takodje je neophodno  da se u potpunosti poštuje tipičan Palmersov izgled i ekskluzivnost izbora njihovih proizvoda.


Informacije:


Zemlja porijekla Austrija
Godina osnivanja 1914
Prisustvo u zemljama Austrija, Njemačka, Bugarska Grčka, Italija, Crna Gora, Moldavija, Poljska, Švicarska, Slovačka, Kipar
Broj franšiznih jedinica 120
Oblici franšiznog ugovora Master franšizni ugovor
Vrijeme trajanja ugovora na upit
Prosjačno ulaganje u franšiznu jedinicu u € na upit
Mjesečni trošak upravljanja (rojaliteta) na upit
 
Mogućnost širenja u slijedeće države BiH, Srbija, Crna Gora, Makedonija, AlbanijaUkoliko Vas ova franšiza interesuje molimo da nam se javite putem E-maila


Flash IntroFranšizeO namaPretvorite svoj business u franšizuKupovina franšizePonuda franšizaNOVO- Cali Vita International!